Vår Inspirasjon

Vår muse er Huldra, hennes dyktighet, hennes verden, hennes styrke, hennes kraft og hennes mystikk. Huldras smykker var så vakre at ingen kunne lage maken, men vi tror det er mulig, og ønsker å lage smykker så fortryllende at du kan føle deg like forførende vakker som Huldra.

Du vil finne igjen både naturens eget design og vår tolkning av naturen i våre smykker. Detaljene, fargene og sammensetningene. Våre smykker skal både være kraftfulle og solide, og feminine og myke på en gang. Vårt design skal i tillegg forene de gamle håndverkstradisjonene med internasjonale trender innen mote- og smykkedesign. Norsk folketro og mystikk er til sammen med naturens og huldras magi vår inspirasjonskilde. Dette var vår grunnleggers mål da hun startet Huldreverket, og dette gjør vi fremdeles.

Vi følger med i tiden, men vårt design vil alltid ha en egen fortolkning av trendene.

Vi har flere elementer som du vil finne gjenkjennende på mange av våre smykker og bunadsølv, som for eksempel tvunnede tråder, som vi kjenner fra tradisjonelt filigransarbeid, feminine graveringer, inspirert av tradisjonell utsmykningskunst.

Vårt bunadsølv er alltid inspirert av gamle søljer, ornamenter, symboler og graveringer. Vi lar oss fascinere av mulighetene historien gir oss. I gamle dager ble det laget søljer av den lokale smed og hver enkelt sølje ble helt unik. Vårt bunadsølv gir deg mulighet til å velge mellom over 30 Swarovski krystallfarger, du kan velge sølv eller forgylte løv og du kan velge mellom flere sten sammensetninger. Kombiner søljene som du selv vil, som passer deg og gjør deg stolt over å bære din bunad.