Om Huldreverket

Velkommen til Huldreverket

Vi holder til i flotte, tradisjonsrike lokaler på Klosterøya i Skien. Her fortsetter vi produksjonen av sølvsmykker inspirert av norsk tradisjonshåndverk, gamle sølvsmedteknikker og norsk natur. Dette gjenspeiles i smykkene våre, som er vakre med et unikt særpreg.

Hele produksjonen foregår i Norge. Vi lager selv den første modellen for hånd, av sølvplater, tråder og kuler, og legger til sirlige graveringer og andre dekorelementer som er med på å gi smykket særpreg. Dette smykket lager vi en form på, slik at den kan støpes. Støpingen er det Edelmetallstøperiet i Sarpsborg som tar seg av, de er eksperter på dette.

Etter støpingen er det mye arbeid som står igjen, og dette gjør vi selv på verkstedet på Klosterøya. Her lodder vi sammen deler, sliper og polerer, limer krystaller og fatter edle steiner. Slik at vi med stolthet kan presentere vakre, glitrende, norskproduserte smykker.

Et smykke er mer enn en ting, mer enn mote, mer enn trender. Det handler om verdier, kjærlighet, omtanke, minner og historie. Smykket bæres tett inntil kroppen, dag etter dag, år etter år. Hverdag og fest. Og siden det er flest hverdager, er våre smykker laget med det i tankene.