Hvorfor bare bruke bunadsølvet en gang i året?

Annijor – Anniken Jørgensen synes man skal bruke bunadsølvet og bunadskjorta oftere. Fest de gjerne på dressen, sier hun og for en fantastisk ide, synes vi.
Se hvordan man kan style opp dressen for et kjempetøft uttrykk.

Annijor elsker Huldreverket og ønsker å vise at man bør bruke bruke bunadsølvet flere enn en til to ganger i året. Her har hun kombinert Huldreverkets Rosesølje og Fossum sølje, på en ny og elegant måte.

Annijor har valg Rosesølje med forgylte løv med Light Colorado Topaz Swarovski krystaller, som gir et elegant og gyllent uttrykk. Rosesøljen har hun kombinert med en grønn Fossum sølje. Hun har benyttet seg av vår “skreddersøm” og har byttet ut de tre midterste krystallene på Fossumsøljen fra grønn til en dyp rød Swarovski krystall kalt Siam.
Dette for at den skal passe bedre til hennes bunad, når hun velger å bruke søljene til den. Annijor har en Buskerud bunad.

Rosesøljen er kanskje den eldste søljen vi har og det er kanskje derfor mange er så glad i denne søljen. Vi har laget vår egen versjon av denne søljen og gjort den enda vakrere. Gjør som Annijor og finn din yndlingskombinasjon, en som for deg og din bunad til å skinne. Finn alle søljene våre her
Innpakningen. Våre søljer leveres i en vakker gaveeske, en liten folder som forteller hvordan du best behandler ditt sølv, en brosjyre og en liten zip pose. Oppbevar sølvet ditt i denne zip posen når du ikke bruket det, da holder det seg fint lenger.

Fossum søljen kommer i mange delikate varianter. Denne hjertesøljen i oksidert sølv er rikt dekorert med Swarovski krystaller, forgylte løv, turmaliner, bergkrystaller og ferskvannsperler. En nydelig kombinasjon. Les mer om Fossum søljen her.  Tips, ta også en titt på Eidsvoll sølje.

 

Les mer om hva Annijor forteller her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *