Anledninger

Vakre huldregaver

Gi bort et fortryllende smykke til noen som fortjener å føle seg sterk, kraftfull og forførende vakker. Med folketroens hulder som muse og den norske naturen som inspirasjonskilde, har vi laget gaver som gir varig glede siden 1994.

Huldreverket element ikon

Bryllup

Gi brudeparet, bruden eller brudgommen et minne for livet. Sagnet forteller at huldras smykker var så vakre at ingen kunne lage maken. Vi tror det er mulig… Oppdag våre unike smykkekolleksjoner og finn den perfekte bryllupsgaven.

Bunad

Vil du gi bort en gave til en som bærer bunad? Med vårt fortryllende utvalg av bunadsølv, kan mottakeren sette et personlig preg på bunaden. Huldreverket kan brukes til alle bunader i Norge  – velg blant utallige farger og sammensetninger.

Dåp

Vi har dåpsgavene som fortryller og bergtar. Velg blant et unikt utvalg anheng, halskjeder, armbånd, søljer og brosjer.  Smykkene er håndlaget i huldreverkstedet i Skien, Telemark, med mål om at både design og håndverk skal tåle tidens tann.

Jubileer

Marker jubileet med en smykkegave som varer og varer. Da fjerde generasjon gullsmed Elise Thiis-Evensen startet Huldreverket i 1994, var det for å feire norske smykketradisjoner og ta dem inn i en ny tid. Vi elsker symbolikken!

Konfirmasjon

Gi konfirmanten et minne for livet. Et smykke fra Huldreverket er en gave som gir varig glede – uavhengig av trender og motebilde. Oppdag våre unike smykkekolleksjoner og la deg fortrylle av detaljene, fargene og formene.

Venninnebursdag

Hva skal du gi venninnen som fortjener det lille ekstra? Vi lager smykker med folketroens hulder som muse. Huldra var sterk,  selvstendig, intelligent og forførende vakker. Målet er at alle som bærer Huldreverket skal føle seg likedan.

Julegaver til henne

Gå på skattejakt blant øredobber, ringer og armbånd som bergtar og fortryller, eller kjøp et gavekort slik at hun kan velge selv. Smykkene er håndlaget i huldreverkstedet i Skien, Telemark, med detaljer fra gamle gullsmedteknikker.

Julegaver til han

Vil du gi han en helt spesiell julegave i år? I mars 2022 lanserte vi vår første herrekolleksjon, som består av tie tack, mansjettknapper og signetring med håndslipte larvikittstener. Legg merke til spillet i stenen og den unike blåfargen.